Τον Σεπτέμβριο του 2001 φτιάξαμε ένα σάιτ. Επιτύχαμε! Βγήκε χάλια!

Τον Οκτώβριο του 2001, αποφασίσαμε να το κάνουμε χειρότερο! Δεν ξέρουμε πόσοι μας πιστεύουν, το θέμα είναι ότι εμείς δεν μας πιστεύουμε, άρα θα τα καταφέρουμε!

Ο λόγος αυτού του νέου Εντυ(Μερφυ)-Τορυ(Αμος)-Αλ(Μπαντυ) είναι διττός! Πρώτον και χειρότερον, να φύγει επιτέλους το παλαιό ρυπογράφημα του κυρίου μπε(ρεκέ)τ1! Το δεύτερον και... μακρύτερον, το αναλύουμε ευθύς:

Ο σκοπός των γραφόντων σε αυτό το σάιτ (σιτε για τους κάτω των 18), είναι ο... κουβάς! Και όλες μας οι προσπάθειες, προς τα εκεί πάνε! Ο πλέον επιτυχημένος βέβαια, είναι ο Κουβαδάριος, ο οποίος έχει καταφέρει να περάσει τον κουβά, μέχρι και στην ταυτότητά του (εκτός από το σκουλαρίκι-κουβά που φοράει)!

Μην νομίζετε όμως ότι πρόκειται για κάτι εύκολο το να πας κουβά. Αν και θεωρείται αυτονόητο, είναι κάτι το πολύ δύσκολο το να είσαι συνεχώς στον κουβά. Θέλει συνεχή προσπάθεια, και κυρίως πολλές λάθος επιλογές, για να επιτύχεις στον κουβά!

Μέχρι τώρα, θα έχετε μειδιάσει, και θα σκέφτεστε "τι βλακείες λένε αυτοί, εμείς πάμε συνέχεια, σιγά το δύκολο"! Κι όμως κύριοι!!!!! Εμείς είμαστε εδώ, για να σας ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ το αντίθετο!

Ο τρόπος που θα σας το αποδείξουμε, είναι απλός: Θα κάνουμε έναν... διαγωνισμό, για να βρούμε ποιός είναι τέλος πάντων ο καλύτερος κουβάς; Εδώ θα φανεί, πόσα απίδια πιάνει ο κουβάς σας!!!!!

Ο νέος αυτός διαγωνισμός, έχει τον εξής... ευρηματικό τίτλο: "Ποιός θέλει να γίνει... κουβαδούχος;"

Θα σας θέσουμε τώρα τους κύριους όρους του Κουβαδούχου. Πριν το κάνουμε όμως, να σας θυμίσουμε κάτι... άσχετο: Το σάιτ αυτό, έχει έναν κανόνα: Δεν υπάρχουν κανόνες! Και ο νοών νοείτω!

Πάμε λοιπόν, με τους όρους:


Αυτά για την ώρα. Θα επανέλθουμε συντομότατα στο θέμα, για να σας αποδείξουμε και με αποδείξεις (πςςςςς τι σόφισμα είπαμε πάλι), το ότι το "προφανές" ρητό "ο κουβάς είναι εύκολος" δεν ισχύει!

Πάμε να... ακονίσουμε τους κουβάδες μας
(Ξ) - (Κ)

3 Οκτωβρίου 2001
Προηγούμενα