ΚΑΖΑΔΥΟΣ ΚΑΤΑ (Φ)


ΓΕΝΑΡΗΣ

ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΣΟΦΙΑ Η ΚΟΝΣΟΜΑΤΡΙΣΤ,"ΝΑ ΜΟΥΝ ΓΑΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ....."
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΚΟΥΡΙΝ.
ΗΔΗ(ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΙ,ΚΑΤΑ ΧΑΡΥ)ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΒΙΑΓΚΡΑ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΑΣΙΑΤΙΣΣΑ ΜΠΟΥΚ(ΙΑ ΚΑΙ ΣΥΧΩΡΙΟ)ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΧΩΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΣΕ ΚΟΛΠΟ ΜΠΑΝΙΚΟ,ΑΣΚΑΡΔΑΜΥΚΤΙ.ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ(ΠΟΥ'ΛΕΓΕ ΚΙ Ο ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟΣ ΠΑΥΛΟΣ),Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ ΜΠΑΚΟΥΡΙΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΧΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ.ΕΤΣΙ Η Κ(ΧΛ)ΑΠΑΤΣΑ ΑΣΙΑΤΙΣΣΑ,ΣΟΦΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ(ΕΙΜΑΙ,ΣΟΥ ΛΕΕΙ,ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΙΚΗ,ΜΗ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΣΧΙΣΤΟΠΙΣΘΙΑ),ΤΟΥ ΞΕΓΛΙΣΤΡΑΕΙ ΣΑ ΧΕΛΙ(ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ Ο ΜΠΑΚΟΥΡΙΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ),ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΟΛΑ Η ΣΟΦΙΑ Η ΚΟΝΣΟΜΑΤΡΙΣΤ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΡΤΑ ΚΙ ΑΥΤΗ,ΜΕ ΤΟ:
ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΒΙΑΓΚΡΑ...........ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΚΟΥΡΙΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΙΝΙ ΣΙΓΚΛ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΣΜΑ "ΠΟΟΟΟΟΤΕ ΘΑ ΚΑ,Ε ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΕΙΕΙΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ Ε ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ ΘΑ ΦΛΕΒΑΡΙΣΕΙ....."( ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΜΠΑΚΟΥΡΙΝ,ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ)


ΦΛΕΒΑΡΗΣ

ΚΟΥΤΣΑ ΚΟΥΤΣΑ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ(ΑΛΛΑ Ο ΜΠΑΚΟΥΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΒΙΑΓΚΡΑ,ΨΑΧΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΡΑ,ΣΩΣΤΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ,ΠΩΣ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ 31 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ,ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΙΣ 28;)

ΤΟ ΦΛΕΒΑΡΗ ΛΟΙΠΟΝ,ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.ΘΑ ΑΝΒΛΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΚΛΑΜΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΒΕΤΟΝΕΤ,ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΜΠΕΚΕΝΠΑΟΥΝΤΕΡ ΘΑ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ.
ΟΙ ΑΜΙΓΩΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΣΟΧΑ,ΘΑ ΠΕΤΑΝΕ ΜΠΟΜΠΕΣ(ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ Η ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ,ΜΕ ΕΝΑ 'Η ΔΥΟ ΚΑΠΕΛΛΑ)Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ,ΘΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΤΡΑΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΜΟΥΘ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΤΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΡΙ(ΒΓΑΛΑΝ ΚΑΛΛΟ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟ ΧΕΡΙ)


ΜΑΡΤΗΣ

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΟΛΑ Η ΣΟΦΙΑ Η ΚΟΝΣΟΜΑΤΡΙΣΤ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ(Η ΣΚΡΟΦΑ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ.ΜΑΡΤΗΣ ΓΔΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΠΑΛΟΥΚΟΚΑΦΤΗΣ.
ΟΙ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΔΕΣ ΑΝ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ,ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΤΟΥΣ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΥΣΑ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΠΑΡΟΛΙΑ.ΟΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΝΟΗΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ,ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ,ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΤΑΧΑΜΑ(ΣΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ,ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΕ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΔΕΣ ΣΥΖΥΓΟΙ)ΣΕ ΣΟΦΡΑ(ΠΕΤΡΙΝΟ)
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΡΑΜΑ,ΣΕ ΟΣΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΝΟΗΣΑΝ(ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ) ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ.


ΑΠΡΙΛΗΣ

ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗ-ΕΠΕΝΔΥΤΗ-ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΑ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΙΑΤΙΚΗ(ΛΕΙΠΕΙ Ο ΜΑΡΤΗΣ ΑΠ'ΤΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ;)ΝΗΣΤΕΙΑ(ΛΟΓΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ),ΤΙ ΣΟΥΒΛΙΖΟΥΜΕ;ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΥΒΛΙΣΑΝ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ.
Ο ΑΜΝΟΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΙΣΑ ΜΕ 15 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ 4/5/6,ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ;
Η ΓΑΛΛΟΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΕΖΟΝ(ΜΠΑΣ ΚΛΑΣ),Η ΚΟΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ,ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ "ΑΧΑΣΤΟ" ΠΑΡΟΛΙ,ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ.
ΚΙ ΕΔΩ Ο ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΣ(ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΙ),ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΖΩΗΣ(ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΑΛΛΟΝ).
ΝΑ ΣΟΥΒΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ,ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ,'Η ΤΟ ΠΑΙΔΙ;
ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ (Σ)ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ.

Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ,ΗΘΙΚΟΛΟΓΙΚΑ, Η ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΛΥΣΗ,ΟΜΩΣ ΣΟΥΒΛΙΖΟΝΤΣ ΤΟΝ,ΣΟΥΒΛΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΜΑΖΙ,ΚΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΙΣ ΣΤΟ ΑΧΑΣΤΟ ΠΑΡΟΛΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΠΕΤΣΟΣ.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ,ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΖΟΓΟΥ,ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ(ΟΛΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ).ΟΜΩΣ(ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ),ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΣΟΥΒΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΣΟΥΒΛΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙΣ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΚ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΠΡΟΦΥΛΑΓΜΕΝΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΥΣΜΟΙΡΟΣ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΣ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ(ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ)ΕΠΟΧΕΣ ,ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΧΑΣΤΩΝ.

ΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΚΟΠΙΑ ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΖΗΜΙΟΓΟΝΟ,ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ(ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ),ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ(ΑΡΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ)ΚΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΛΛΟ. ΟΜΩΣ ΤΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ,ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ,ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ;ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΒΛΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΚΙ ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΣΤΕΝΗ,ΟΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ,ΤΑ ΜΟΝΑ ΑΧΑΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΖΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΚΙ ΕΚΕΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚ ΓΑΜΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ.

Μ'ΑΥΤΑ ΚΑΙ Μ'ΑΥΤΑ,Η ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΕΓΙΝΕ ΕΒΔΟΜΗΚΟΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......


ΜΑΗΣ

Ο ΜΗΝΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΔΕΣ,ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ,ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ(ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΤΖΟΓΟΥ)ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ,ΓΝΩΣΤΗΣ,ΠΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΑΝΔΡΕΙΟΥΣ ΤΗ ΜΠΡΟΣΟΥΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΟΙ ΤΕΤΡΑΔΕΣ
ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ
ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΔΩΝ
ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΑΥΤΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ.
ΝΑ ΙΔΡΥΘΟΥΝ ,ΜΕ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΒΕΤΟΜΑΝΩΝ
ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ,ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΧΤΩΝ.
ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΠΑΡΟΛΙ ,ΟΣΑ ΠΑΡΟΛΙ ΣΕΚΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΛΑΘΟΣ.
ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΟΛΙ(ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 100 ΔΡΑΧΜΕΣ Η ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΝΑ ΚΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ Η ΣΤΗΛΗ)
ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.
ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ, ΤΟΥ 40%, ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ Ε.Σ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ,ΝΑ ΠΛΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,50% ΣΤΗΝ Ε.Σ,ΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΕΡΩΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΤΖΙΡΟΥ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΠΡΟ-ΣΟΥΡΑΣ,ΟΙ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΔΕΣ,[ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ,ΘΑ ΞΑΜΟΛΗΘΟΥΝ ΑΛΑΛΑΖΟΝΤΕΣ,ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΜΠΟΥΚΑΔΙΚΑ,ΜΕ ΑΠΟΧΕΣ ,ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΧΑΣΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ(ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΩΝ)


ΙΟΥΝΗΣ

ΤΑΡΑΧΕΣ ΑΠ'ΑΚΡΟΝ ΕΙΣ ΑΚΡΟΝ ,ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΟΙ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΔΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΩΝ Χ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΗΣ Β' ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΕΤΡΑΔΕΣ(Ο ΟΠΑΠ,ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΟΙ ΤΕΤΡΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΤ ΦΙΞ),ΟΧΥΡΟΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΜΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ,ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΠΕΥΚΗ(ΜΑΡΟΥΣΙ,ΗΡΑΚΛΕΙΟ,ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ,ΜΕΧΡΙ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΙΔΙ ΦΤΑΣΑΝ)ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΑΜΠΟΥΡΟΜΕΝΟΥΣ ,ΣΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΚΤΙΡΙΟ,ΜΠΟΥΚ,ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΟΛΙ,ΠΟΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΙΔΡΩΤΑ,ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΑ,ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΧΑΜΕΝΩΝ ,ΓΙΑ ΠΛΟΥΤΟ,ΕΛΠΙΔΩΝ.
ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΠΑΡΟΛΙ ΜΕ ΠΑΡΟΛΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ.
ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ,ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΠΤΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ.
ΟΙ ΑΝΔΡΕΙΟΙ ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ,ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΓΑΜΨΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΚΟΦΤΕΡΑ.
ΟΙ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΔΕΣ ΜΟΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΧΑΜΕΝΩΝ ΠΑΡΟΛΙ-ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ.
Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ.
ΟΙ ΤΑΜΠΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΥΚΗ ,ΚΑΛΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΙΣΤΑΝ.Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ,ΑΦΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΙΟΥΣ,ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ,ΤΟΥ 40%,ΣΤΕΛΝΕΙ,ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΠΡΟ-ΣΟΥΡΑΣ ΤΟΥΣ,ΤΗΣ 1ης ΜΑΗ.
ΟΙ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΔΕΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΙΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ.
ΟΙ ΑΝΔΡΕΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ.ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΝ ΛΕΥΚΑ ΠΑΡΟΛΙΑ,ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.
ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΡΑΔΙΟ-ΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΦΩΝΗΤΗ ΤΟΝ ΛΑΛΙΩΤΗ,ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ
"ΕΔΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΟ,ΕΔΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΟ"
"ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΗΣΤΟΙ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΗΣΤΟΙ"

ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ,ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ,ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΡΟΥΚΕΤΑ.
ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΠΙΛΙΕΤΑΚΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΔΩΝ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ,ΚΑΙ ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ:ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ-ΧΑΜΕΝΑ ΠΑΡΟΛΙ,ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΑΓΩΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.
ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ.
Η ΚΙΤΡΙΝΙΛΑ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.
ΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΑΝΑΚΩΧΗ.
ΟΙ ΠΕΥΚΙΩΤΕΣ ΑΝΑΘΑΡΡΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΔΩΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ.
ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ,ΟΝΟΜΑΤΙ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΠΕΥΚΗΣ,ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ.
ΑΠΟ ΠΟΝΟΨΥΧΙΑ ΟΙ ΠΕΥΚΙΩΤΕΣ ,ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝΤΕΣ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΔΕΣ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ,ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΩΝ.
ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ "ΙΟΥΝΙΑΝΑ" ΚΑΙ Η "ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΠΕΥΚΗΣ"

ΚΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΝΕΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ,ΜΕ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ ΚΑΙ ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ.
ΝΕΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΔΕΣ,ΝΕΑ ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ(ΤΗΣ ΠΕΥΚΗΣ)


ΙΟΥΛΗΣ

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΩΝ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΔΩΝ.
Η ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΔΙΝΕΙ ΝΕΟ 5.00 ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΣΤΗΝ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ,ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΤΥΡΟΠΙΠΑ.
ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΔΕΣ,Η ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΥΣΙΤΙΟ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟ ΧΩΝΑΚΙ.
ΕΠΙΣΗΣ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΠΙΓΚ ΚΟΥΡΑΔΕΡ,ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΩΝ,ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ PERFORMANCE,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΔΙΑΣΜΕΝΟΥΣ,ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟ ΣΤΡΙΠΤΗΖ ΜΕΧΡΙ ΠΙΠ ΣΟΟΥ.
Ο ΜΠΟΥΚ ΚΡΥΦΟΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΝΟΗΜΑ,ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΕΟ (ΤΣΙ)ΜΠΟΥΚ,ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΙΝΤΕΡΤΟΤΟ ΚΑΙ ΤΣΙΛΙΚΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ


ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
ΑΝ Ο ΜΑΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗ(ΖΗΣΕ ΜΑΗ ΝΑ ΦΑΣ ΤΡΙΦΥΛΛΙ),Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΧΙΕΣ ΤΙΣ.............. ΜΥΓΕΣ(ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΑΧΙΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ).
ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΝΥΧΤΙΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΧΑΣΤΑ,ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΚΑ.
ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ,ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.
ΤΕΛΟΣ,ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑ,ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΤΟΥ.
ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ,ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΔΑΡΑ ΤΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΑΦΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ.
ΣΤΙΑ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ,ΠΛΕΟΝ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΟΣΚΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΩΝ,ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΜΠΟΥΚΑΔΙΑΚΑ,ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΑΡΞΕΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.
ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΑΝΕ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΖΟ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ(ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΛΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ,ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ),ΝΕΟ ΚΑΖΟ ΕΡΧΕΤΑΙ.
Η Ε.Σ,ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΑΠ,ΖΗΤΑΕΙ ΕΦΤΑΔΕΣ,ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΥΜΠΙΑΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΔΕΣ ΔΡΟΣΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΩΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΩΜΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ.
ΕΠΙΣΗ Η ΑΡΒΥΛΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΩΝ ΟΥΡΑΓΩΝ ΤΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ -ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ.
ΕΤΣΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ, ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.


ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ

Ο ΜΗΝΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΙΚΗ ΒΡΟΧΗ ΠΑΡΟΧΩΝ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚ.
ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΙΚΟΙ ΚΟΥΒΑΔΕΣ,ΔΩΡΟ,ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ Ε.Σ("ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΧΩΡΑΕΙ")ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ(ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝΕΖΙΚΑ),ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ(ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ,ΝΑ ΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ)ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΟΥΒΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΠΑΡΟΛΙ ΣΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΚΟΥΒΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗ,ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΤΑ,ΑΝΑΠΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΜΜΑΤΑ,ΜΕ ΛΟΓΟΤΥΠΟ("ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΞΩ,ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ",ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΦΩΤΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΤΕ.

ΤΕΛΟΣ,ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΚΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΛΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ,ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΔΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΥΓΚΑΟΠΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ,ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ,ΧΡΗΣΙΜΟΤΑΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ

ΑΛΛΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ,ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΝΕΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ,ΣΕ ΡΟΖ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ,ΜΕΧΡΙ 166 ΑΓΩΝΩΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΕΙ Ο ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΣ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ,ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ,ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.

Ο ΟΠΑΠ,ΣΩΣΤΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ,ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ,ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΑΤΣ,ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ(ΤΟΥ ΟΠΑΠ).

ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ,ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΙ.


ΟΚΤΩΒΡΗΣ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.
ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ "ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ,ΟΧΙ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ,ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ(ΤΟΝ ΓΑΤΟ)
Η (Σ)ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΗ,ΜΠΛΟΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΟΙ ΥΠΟ(Σ)ΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Σ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΩΝ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΔΩΝ,ΦΛΟΥΔΕΣ(ΜΠΑΝΑΝΑΣ).
ΤΟ ΑΙΜΑ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ,ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ,Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΠΑΡΟΛΙ ,ΟΙ ΑΝΔΡΕΙΟΙ ΤΗΣ ΠΕΥΚΗΣ ΣΚΑΒΟΥΝ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΥΚΗΣ,ΟΙ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΔΕΣ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΠΑΡΟΛΙ ,ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΙΝΟΚΙΝΗΤΑ ΜΟΛΥΒΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΤΕΜ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΚΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ.ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΗΔΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΙΑΣΜΑ.

ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΕΣ.

ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΩΝ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΔΩΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ. ΟΙ ΑΝΔΡΕΙΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΕΡΑ ,ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕΥΚΗΣ.

ΟΙ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΔΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΠΑΡΟΛΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΠΑΕΙ.
ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΩΝ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΣΑΝΗΣΤΗΡΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑΣ,ΟΠΟΥ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΝΑΠΟΔΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ,ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ 90ΦΕΥΓΑ.
ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΔΕΣ.ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ,Η ΜΟΝΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ Γ' ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ,ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ.

Ο ΣΤΑΛΙΝ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ,ΑΠΟ ΣΤΕΓΗ ΣΕ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ ΜΕ 15 ΑΧΑΣΤΑ ΑΝΩ ΤΟΥ 2.05
ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΗ ,ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ '40,ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ "ΙΟΥΝΙΑΝΩΝ" ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ "ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ",ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ,ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ,ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΚΥΜΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ.


ΝΟΕΜΒΡΗΣ

ΚΙ ΕΝΩ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ -ΜΠΟΥΚΑΔΙΚΑ,ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ,ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΔΕΣ-ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ,ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ,ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑΡΑΞΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΛΙΜΝΑΖΟΝΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ ΒΑΛΤΟ.

Η Ε.Σ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΑΠ,ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ "ΛΗΣΤΕΥΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΔΩΝ" ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΞΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΩΝ.

ΣΤΙΣ 17 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΟΙ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΔΕΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΥΚΗ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.

Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΑΦΑΡΠΑΓΕΙΟΥ ΑΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ,ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΕΞΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ.
ΤΑ ΜΑΤ ΕΞΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΔΙΚΑ,ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.
Ο ΟΠΑΠ ,ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ,ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ.
ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΤΕΧΝΕΙΟ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΔΕΣ.
Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ:
"ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ,ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΔΕΣ,ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"
"ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ,Ο ΚΡΑΤΙΚΟΜΠΟΥΚΑΔΙΣΜΟΣ"
"ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΚΑΝΙΟΤΑΣ"
"ΔΕΛΤΙΑ,ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"

ΤΑ ΤΑΝΚ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ.

ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΔΕΣ ΣΤΑ ΚΑΓΓΕΛΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΝΟΙ,ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΚΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΤΑΝΚ ΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΚΑΝΝΗ,ΑΡΓΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΑ,ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΥΛΗ.
ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕΓΑΛΗΣ,ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗΣ ΣΙΩΠΗΣ.
ΞΑΦΝΟΥ Ο ΘΑΝΑΤΕΡΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΤΗΣ ΕΡΠΥΣΤΡΙΑΣ ΣΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ.
ΤΟ ΤΑΝΚ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΥΛΗ.
ΦΩΝΕΣ ΠΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΥ.
ΑΙΜΑ
ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΦΟΡΜΟΥΝ.
Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ.
ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙΝΗΓΗΤΟ.
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ.

Η ΑΥΓΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΕΡΗΜΟ ΚΤΙΡΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΚΑΜΕΝΑ ΠΑΡΟΛΙ. ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΕΚΠΟΜΠΕΣ,ΑΠΟ ΜΑΣΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.
ΟΙ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΔΕΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΙΑΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΝΙΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΗΛΩΣΙΕΣ.

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΜΝΗΜΗ.

Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΝΕΜΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Σ ,ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΠΑΡΟΛΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.


ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ

Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ.
ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ,ΟΙ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΔΕΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΟΣΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΕΙΝΑΝ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΔΕΣ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΜΠΟΥΚ ,ΣΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ,ΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΟΛΙ,ΩΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ.
ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΥΓΝΟΜΩΝΕΣ ,ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ.
ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΡΑΒΟ ΜΕΝ,ΑΛΛΑ ΓΑΛΗΝΙΟ.
Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΤΕ ΤΗΣ,ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΤΗΝ ΟΛΗ ΗΡΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΟΛΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ,ΝΒΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ (Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ),ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 2001.
Η Ε.Σ ΤΡΙΒΕΙ ,ΑΠΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ,ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΔΙΑ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΚΡΟΥ ΕΙΣ ΑΚΡΟΝ ΜΕ ΧΙΟΝΙ.


ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ


ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΖΑΔΥΟΣ ΤΟΥ (Φ)ΑΝΤΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΘΕ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗ-ΕΠΕΝΔΥΤΗ,ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΑΧΗ,ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΝΤΙΞΟΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ,ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΚΙ ΟΛΟΝΥΧΤΙΣ,ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΠΟΥΚ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΙΘΑΝΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΟΥ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΙΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΑΖΑΔΥΟ,ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚGBΑΔΙΚΑ),ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΥΤΟΥ.ΔΗΛΑΔΗ Ε ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ1 Ιανουαρίου 2002
Προηγούμενα