Καλησπερουδια!!!

Επιτέλους ο Ξούλης εδέησε να βάλει τα... χρώματα στη θέση τους. Τώρα μπορώ να παράγω ήσυχη :)))))

Τι σας έχω, τι σας έχω??? Ζώδια σας έχω βρε, για να μην πάτε στον κουβά!!!! Ετσι θα σας άφηνα; Ακούστε λοιπόν τις προβλέψεις για το κουπόνι του Σαββατοκύριακου :))))))

Πάμε λοιπόν:


Κριός:
Η γωνία Λου-Δία - Αφρο-Δύτης φανερώνει καθαρά ότι θα πρέπει να αποφύγετε τα ματς με το σετάκι αποδόσεων 2,50-3,10-2,35. Μην παίξετε Γαλλία, παίξτε καλύτερα τουμπερλέκι :))))

Ταύρος:
Τι Ταύρος, τι γαύρος!!!!! Εσείς δεν ξέρω αν θα πάτε ταμείο, αλλά στο γήπεδο με τον Ηρακλή θα πάτε οπωσδήποτε. Το γράφουν καθαρά τα άστρα :))))

Δίδυμοι:
Η ψυχολογία σας έχει καταρρεύσει σαν τους δίδυμους πύργους από τους πρόσφατους κουβάδες. Προσπαθήστε να βρείτε κανένα επιζών παρολί :))))

Καρκίνος:
Εσείς είστε εθισμένοι στον τζόγο, οπότε ότι και να σας λένε τα άστρα για no bet, εσείς θα πάτε να τα σπρώξετε!!!! Αρρωστοι, όπως και το ζώδιό σας :))))

Λέων:
Εσείς οι Θρυ-Λέοντες θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να ξεκινήσει το μπάσκετ για να δείτε χαρά στα σκέλια σας. Ως τότε, παίξτε τάβλι, αλλά μόνο με κόκκινα πούλια :))))

Παρθένος:
Εσύ γατούλη θα πας καλά στα αισθηματικά σου. Θα συνατήσεις την ψιψίνα της ζωής σου, και αν δείξεις αρκετό θάρρος, μπορεί και να τα καταφέρεις :))))

Ζυγός:
Εσείς θα πρέπει να βάλετε από τη μια μεριά τα 1.25, και από την άλλη τα 3.75. Ε, χρησιμοποιείστε και τη ζυγαριά σας, μην τα περιμένετε όλα από μένα :))))

Σκορπιός:
Εσείς θα δαγκώσετε γερά το παρολί που θα ρίξετε, αλλά θα πρέπει να το δαγκώσετε από τη μεριά των αγώνων, γιατί αν το δαγκώσετε από την άλλη με τα νούμερα, δεν θα περνάει στη μηχανή, αν κερδίσετε :))))

Τοξότης:
Βάλτε στόχο όλα τα ματς, που οι φιλοξενούμενοι αρχίζουν από Μ. Οποια πετύχετε, παίξτε τα άφοβα, η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη :))))

Αιγόκερως:
Τα οικονομικά σας δεν πάνε καλά, και ούτε θα πάνε, αν συνεχίζετε να παίζετε 21 αγώνες στο Χρυσό Ποδόσφαιρο. Συμβιβαστείτε επιτέλους με λιγότερους από είκοσι :))))

Υδροχόος:
Εσείς θα πρέπει να δώσετε μεγάλη βάση στην υγεία σας, γιατί αν χάσετε την ισορροπία σας, και σας πέσει το δοχείο με το νερό, θα βραχούν όλα τα παρολί, και δεν θα περνάνε τα κερδισμένα από τη μηχανή :))))

Υχθείς:
Οτι και να σας πω εσάς, ως γνήσια ψάρια, πάλι θα ακούσετε τον κάθε προγνωστικάκια!!!! Σας εύχομαι να πέσετε στον μη κουβα :))))Ελπίζω να σας βοήθησα. Τι ελπίζω, αφού σας βοήθησα!!!!!!


Ολοοοοοο-Μουουουουουτς, αγορινες μου!!!
21 Σεπτεμβρίου 2001
Προηγούμενα