Καλησπέρα σας και πάλι.

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, ξέρω πως όλοι περιμένετε να ακούσετε την έγκυο γνώμη μου, σχετικά με το Δυ-Στοίχημα των δίδυμων παρολιών, συγγνώμη πύργων ήθελα να πω. Αλλωστε, αν δεν τοποθετηθεί ο Κα-Γκουρου του εν λόγω θέματος, ποιός θα τοποθετηθεί;

Λοιπόν, τα πράγματα είναι απλά. Πολύ απλά, τόσο απλά, που σχεδόν δεν φαίνονται αληθινά. Επειδή όμως ακόμη δεν φαίνεστε να μπαίνετε στο νόημα, θα σας τα εξηγήσω κομματάκι-κομματάκι.

Καλά πουλάνε οι Αμερικανοί το παραμύθι με τον Μπιν Λάντεν. Το έχει χάψει όλος ο κόσμος, και ψάχνει να βρει τον Αραβα εκατομμυριούχο. Ο οποίος παρεμπιπτόντως εκτός των άλλων ασχολιών του στην Αμερική, διατηρούσε και μπουκάδικο, καθώς και καζίνο με χρυσές ρουλέττες! Αλλά που να βγουν οι Αμερικανοί να πουν τέτοια πράγματα, αυτά μόνο ο Κα-Γκουρού μπορεί να σας τα πει!

Αλλού όμως είναι το κόλπο. Το οποίο καλύπτει αριστα η προπαγάνδα των ΗΠΑ. Τα αεροπλάνα δεν τα κατέλαβε κανένας Αραβας. Ολα αυτά που λέγονται είναι προς λαϊκήν κατανάλωσιν. Τα αεροπλάνα κατελήφθησαν από Εξωγήινους κύριοι. Αυτή είναι η αλήθεια...

Οι Εξωγήινοι αυτοί, είχαν έρθει στη Γη, με σκοπό να γίνουν πάνω τους πειράματα πάνω σε υψηλές θερμοκρασίες και συνθήκες έλλειψης οξυγόνου, καθώς και κάτω από υψηλή πίεση βάρους. Και όλα αυτά, βάσει της Διαγαλαξιακής πειραματικής συμφωνίας, την οποία θα αναλύσουμε άλλη φορά. Τα πειράματα αυτά όμως, που γίνονταν στη Βάση 51, θεωρήθηκαν από τους Εξωγήινους ως μείωση της προσωπικότητάς τους. Γι' αυτό και αποφάσισαν να δείξουν τις δυνατότητές τους με στυλ.

Απήγαγαν λοιπόν τα αεροπλάνα, αφού μπήκαν μέσα σε αυτά, μεταμορφωμένοι σε... βαλίτσες. Ετσι, την κατάλληλη στιγμή, ανέλαβαν τον έλεγχο των αεροπλάνων. Η έκπληξη βέβαια των επιβατών ήταν μεγάλη, γι' αυτό και κανείς δεν αντέδρασε. Αλλωστε δεν ήταν και μικρό το σοκ να βλέπουν βαλίτσες να οδηγούν αεροπλάνο!

Οι δύο πρώτοι χτύπησαν λοιπόν τους δύο πύργους. Φυσικά και άντεξαν στη ζέστη και στην έλλειψη οξυγόνου, ενώ όταν τα κτίρια, τους ήρθαν στο... χερούλι, δεν έπαθαν τίποτα. Και βέβαια, έφυγαν από τον τόπο του εγκλήματος ανενόχλητοι, αφού είχαν μεταμορφωθεί σε... χαρτοφύλακες. Ποιό μέλος σωστικών συνεργείων, ποιός πυροσβέστης και ποιός αστυνόμος να πάρει πρέφα έναν χαρτοφύλακα να το σκάει;

Ο τρίτος, και πιο πορωμένος απ' όλους, αποφάσισε να πέσει στο Πεντάγωνο. Με βοήθεια από άλλους Εξωγήινους, που έλεγχαν τα ραντάρ των Αμερικανών από παρακείμενα UFO, έριξε το τρίτο αεροπλάνο στο κέντρο επιχειρήσεων των Αμερικανών, ενώ κι αυτός έφυγε μεταμορφωμένος σε... στρατιωτικό λουκάνικο!

Τέλος ο τέταρτος, και πιο... γκαβός απ' όλους έπεσε στην Πενσυλβάνια, αφου έχασε τον στόχο του. Μεταμορφώθηκε σε μαύρο κουτί για να φύγει, αλλά τον πιάσανε οι Αμερικανοί, και προσπαθούν τώρα να τον κάνουν να δουλέψει. Οπου να'ναι, θα έρθουν οι Κύριοι με τα Μαύρα, να πάρουν το ασορτί κουτί τους!

Αυτή είναι η αλήθεια κύριοι. Ποιός όμως να την πει, αφού θα προκαλέσει μεγάλο πανικό; Αμ η ξεφτίλα του μεγάλου έθνους; Γι' αυτό και το βάρος έπεσε στον... εύκολο Μπιν Λάντεν...

Σας αφήνω τώρα, γιατί χτυπάει η πόρτα. Ωχ, τι βλέπω; Ο κος Μώλντερ, και η δις Σκάλλυ!!!!!! Καλησπέρα σας...
19 Σεπτεμβρίου 2001
Προηγούμενα