Μετά από την σύντομη κρίση συγγνωμης,επανερχομαι αγαπητοί (το αγάμητοι το παραχωρώ,μιας και εδώ το διαβάσατε πρώτα γι'αυτό και η παραχώρηση,γι'αυτό και ο λόγος που η σελίδα γίνεται συνδρομητική-θες να κλέψεις;…πλέρωσε και κλέψε…)σε σοβαρά θέματα που αφορούν τον χώρο αυτό.


Σας ειπα μια και δυο και τρεις ότι δεν υπάρχει σάλιο;

(ΟΠΟΙΟΣ ΦΤΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΧΕΣΑ)

Σας είπα ότι δεν γουστάρω να μπαίνει οποίος κι όποιος να διαβάζει Βαλιτσένκο;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΚΥΡΙΟΙ;


ΠΟΥΕΙΝΑΙ ΤΑ PASSWORD ΤΑ LOGIN ΚΙ ΟΛΑ ΑYTA ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑΞΑΤΕ;

Δεν μπορώ όπως είναι φυσικό να προχωρήσω ετσι,με κρατούν πίσω αγαπητοί μου και θα σας πω αμέσως το γιατί αφού σας υπενθυμίσω ότι αφενός δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά μόνος μου,αφετέρου δεν είναι δική μου δουλειά.

Άλλωστε είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Από τη μια βιογεννετιστης με χιλιάδες παραγγελιές να περιμενουν,από την άλλη ετοιμάζω πυρετωδώς νέες ανακαλύψεις οι οποίες θα φέρουν επανάσταση στην βιογεννετικη,από τη παραλλη τι στίχους-τι κριτικές-τι προγνωστικά …


ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΟΛΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ;Ας είναι.

Θα κάνω εγώ πάλι το πρώτο βημα,δινοντας στους χιλιάδες χιλιάδων επισκεπτών του σαιτ αυτού το e-mail μου (notischocko@myflash.gr) αλλά θα εξηγήσω και το γιατί.

Πρώτα από όλα για να ξεκινήσουμε σιγά να παίρνουμε τις παραγγελιές σας και να τις εκτελούμε.

Τι θες να γίνεις; Νοτης; Έχω notis-chocko!

Θες Σάκης;Εχω Sakis-cola κλπ κλπ…

Δεύτερον για να σας έχω πιο κοντά μου και καλά να γίνουμε φίλοι μέχρι να σας τα πάρω από τις συνδρομες,οποτε μπορείτε άνετα να γίνετε και εχθροί μου.

Τρίτον άλλη φορά.

Τώρα το γιατί προσπαθούν να με κρατήσουν πίσω για να επανέλθω στα παραπαραπάνω είναι ηλίου φαεινότερων και σε τελική ανάλυση δεν το γράφω…αφού το καταλάβατε.


Υ.Γ:Στο προ-προηγούμενο βάρ-αρθρο (3 Οκτωβρίου) άθελα μου παρέλειψα τον Καγκουρου του Δυστυχήματος.

Τον τοποθετώ λοιπόν ανάμεσα στους φίκους και τα πηδήματα…Τον Μπακουριν τον αφήνω στον πόνο του.
ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥΛυπάμαι πολύ για την επιτυχία μου στο Χ της Ελλάδος…θα προσπαθήσω να μην επαναληφθεί (ευτυχώς που δεν έβαλε και Κανά γκολ η Φιλανδία και έπιασα ένα στα δυο δηλαδή).


8 Οκτωβρίου 2001
Προηγούμενα