Φίλτατοι συνεχίζω γρήγορα γιατί έχω πολλά να πω,στο ίδιο πάντα χρώμα-μπλε (λόγω του ότι αν και εγεννηθην εις την τέως Σοβιετική ένωση είμαι κρυπτοδεξιος -νεοδημοκρατης εις τα ελληνικά-άρα χρώμα μπλε),μαύρο (λόγω του ότι είμαι και αναρχικός ενίοτε) σε καφέ φόντο (επειδή έχω ένα βίτσιο να φαίνεται το κείμενο μου σα να είναι γραμμένο σε σκατά).


Οι εκπληκτικές σκέψεις ενός επιστήμονα γραμμένες σε σκατά!!!


ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΚΕΨΗ,ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕ ΩΣ ΠΡΑΞΗ.


Τις προσεχείς ημέρες όταν και θα ανακοινώσω τα περί συνδρομών κλπ θα βάλω και λίγο κοκκινακι- θα σας εξηγήσω το γιατί μια άλλη φορα,γιατι τώρα έχω να σας πω πολύ πιο σπουδαία πράγματα εντελώς δωρεάν-να ψαρωσετε,να γουστάρετε και όταν η σελίδα γίνει μόνο για μέλη και σας έχω μαντρώσει και με πληρώνετε σας λεω και τις μαλακίες να περνάει η ώρα.


Σήμερα θα σας αποκαλύψω τι ήθελε να μου πει αυτός που έφερε το φως…


ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ-ΜΑΣΩΝΟΙ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ!!!Παιδια ΔΕΝ κανω πλακα TO EIΠE ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!!! (ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΩΡΑ).Το ξέρω έχετε σοκαριστεί από αυτό που είπα αλλά ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΧTΕ ΛΙΓΟ ΕΔΩ,εχω στη διάθεση μου στοιχεία τα οποία φυσικά δεν θα βγάλω φορά-παρτίδα στον κάθε μαλακά που μπαίνει στο σετ αυτό για να δει κανά γυμνό κώλο!!!


ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ !!! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ!

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΝΩ.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΘΕΙ.ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΓΡΑΠΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ,ΟΡΑΤΑ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΑ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ;

26 Σεπτεμβρίου 2001
Προηγούμενα