Είναι τελείως τρελό αγαπητοί μου πελάτες και θα σας πω αμέσως ποιο.

Ενώ βρίσκομαι σε περίοδο εγκεφαλικής (και στα δυο κεφάλια αναφέρομαι) στύσης και υπερδιεγερσης,τα ΤΟΥΒΛΑ που παίρνουν τις φοβερές από κάθε άποψη αναλύσεις μου,αργουν να τις περάσουν στη στήλη μου και δυστυχώς για εσάς μενετέ πίσω και δεν ενημερώνεστε έγκαιρα.

Δεν θέλω να πιστεύω πως αυτό γίνεται σκοπιμα,αλλα προειδοποιώ πως ενώ είχα κι άλλες προτάσεις συνεργασίας (η μια εκ των οποίων από τον Κοκκαλη-την απέρριψα ασυζητητί γιατί μου ζήταγε πολλά),εγώ χωρίς ενδοιασμό δέχτηκα να γράφω εδώ.

Ως τιμωρία λοιπόν τους γράφω κανονικά όπως βλέπετε και στο background όπως το λετε και εδώ στην Ελλάδα.

Τέλος πάντων ας το ξεχάσω γιατί έχω πολύ σπουδαία πράγματα για σήμερα

Σήμερα λοιπόν θα ξεδιπλώσω μπροστά στα έκπληκτα και γεμάτα θαυμασμό μάτια σας μια ακόμη πτυχή του πραγματικά τεράστιου ταλέντου μου.

Αυτή του κριτικού έργων τέχνης!

Από μικροί στην Ουκρανία-όλοι μα όλοι έχουμε επαφή με την τέχνη γι’αυτό το λόγο και όσα θα διαβάσετε παρακάτω.

Τελειώνοντας τη μικρή αυτή εισαγωγή μου θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι αυτά κι αλλά πολλά θα μπορείτε να τα απολαμβάνετε εντελώς δωρεάν πληρώνοντας μια μικρή συνδρομή όπως έχω ξαναπεί τα λεφτά της οποίας θα πηγαίνουν στην τσέπη μου.

Όταν βγάλω κάτι μικροέξοδα και ορθοποδήσω,το ξαναείπα πως θα βοηθήσω όπου και όπως μπορώ τους έχοντες ανάγκη σε όλη τη Γη.

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΜΕΤΑ!

Σε λίγες μέρες θα κάνω μια μεγάλη-επαναστατική μεταρρύθμιση στο σαιτ με κωδικους,απορρητους αριθμούς κλπ για να μπαίνουν ΜΟΝΟ οι συνδρομητες,ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΜΙΛΑΜΕ!!!

ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

Πολλά είπαμε και για να μην παραγνωριστούμε προχωράω στην ανάλυση-κριτική της ταινίας….


AΓΑΠΗ ΜΟΥ…ΜΕΓΕΝΘΥΝΑ ΤΗΝ ΨΩΛΗ ΜΟΥ


ΑΥΤΟΣ:Ένας τυπικός υπάλληλος εταιρίας παραγωγής σεξουαλικών βοηθημάτων με χόμπι τις εφευρέσεις.

ΑΥΤΗ:Μια τυπική νοικοκυρά με μικρό σε μέγεθος πέους άντρα.

Μια καθημερινή ιστορία ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας αγαπητοί μου σε τούτη την ταινία μια ιστορία συγκινητικη,ενδιαφερουσα,η οποία κρύβει όμως και το στοιχείο της κωμωδίας βαθιά-πολύ βαθιά μέσα της.

Το πρώτο πράγμα που σου κάνει εντυπωση,ειναι ότι η κάμερα(μια σε όλο το έργο) τρεμοπαίζει συνεχως,μετα η κακή σε ποιότητα εικόνα και τέλος η απουσία διαλόγων.

Παιδία δεν κάνω πλάκα σε όλο το έργο μόνο βογκητά ακούγονται τις περισσότερες φορές σε λάθος χρόνο σε σχέση με το ανειγοκλεισιμο του στόματος (όπως τα βραζιλιάνικα που έχει στην τηλεόραση).

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΦΙΛΤΑΤΟΙ
Όλα αυτά γίνονται ΣΚΟΠΙΜΑ έτσι ώστε να λειτουργήσει η ταινία ως ένα πραγματικό κινηματογραφικό αριστουργημα,γεματο ανατροπές(το μεγενθυτικο πέους όντως λειτουργεί),ίντριγκες(το θέλουν και οι γείτονες),δολοπλοκίες(δεν τους το δίνει ο πρωταγωνιστής γιατί προτιμά να ικανοποιήσει μόνος του όλη τη γειτονία) και πολλά αλλά που αν κάτσω και σας τα γράψω θα σας σηκωθεί η τρίχα.
Φυσικά όλα αυτά με τις γειτόνισσες και τους γείτονες κλπ ΔΕΝ φαίνονται πουθενά στην ταινία γιατί όπως παρατηρήσατε είπα και στην αρχή το έργο αυτό έχει ΔΥΟ πρωταγωνιστές!!!

Και εδώ παρατηρούμε και την ψυχεδελεια να μπαίνει από μια μικρή τρυπά μέσα στο έργο αυτό με αποτέλεσμα το κατατάσσει στα κορυφαία του είδους!!!

Βαθμολογία 8/10.30 Σεπτεμβρίου 2001
Προηγούμενα