Γεια και χαρά σας αγόρια και πάλι!!!!!!
Πιστεύω να με πεθημίσατε λιγάκι!!! Δεν μπορεί να την κάνω σιγή επίτηδες και να μην στέλνετε ουτε ένα περιστεράκι με τα όμορφα γαλλικά που μου έστειλε ένας προχτές!!! Δείτε λοιπόν τι καλά λόγια μου έγραψε:
«Ρε #@^%*#^*(#^%(@#^%( δεν ντρέπεσαι λιγάκι που μας ##(#(()#&)#!!@#_& τα (^%#(*^%##%)#&%)&#% και είσαι όλη την ημέρα μέσα για να μας )(%&@$(@%(%)@%&_%+@(#% την )*#)*$)**$)*_$%*_)$&)!#!!!!!!!!!! Λοιπόν κοίτα να δεις ρε #&(#@%^(@#^%*#*$^ κάντηνα από εδώ γιατί αλλιώς θα έρθω από εκεί και θα σε (*^#^@_@&%_&#_(&% και μετά θα σε (&()@&(@$#(*^)!#& και ύστερα θα σε #(#@$%(^):#!!!! Κατάλαβες ή πρέπει να σου ανοίξω την (*%)#@#κεφάλα σου και να τα βάλω μέσα με το στανιό;;;

Αει *(%(%$@)$%#@%(@^(^$%&$($@»

Και πείτε μου λοιπόν πως να μην ξαναματαγράψω εγώ εδώ μέσα!!!! Έτσι λοιπόν μετά την προτροπή του φίλου αυτού αποφάσισα να ξεκινήσω την βιογραφία των συνεργατών μου, μια σύντομη για να μπορέσετε να καταλάβετε τι θα προσλάβω στο www.little-courbet.gr (επαναλαμβάνω μην το πατήσετε γιατί θα την πατήσετε) όταν γίνω το Μεγάλο Αφεντικό (όπως μου αρμόζει και οπως θα έπρεπε να είναι αν δεν δούλευα για τον παλιο(ξ)ανθομάστορα για να φυτέψω δέντρα στην ξερή αυλή που έχω στο κεφάλι μου!!!).

Ξεκινώ με τον (ξ)ανθομάστορα
Ο (ξ) είναι ένα άτομο το οποίο είναι γεννημένο για την επιτυχία. Από μικρό παιδί ήταν οπαδός της ΚΟΥ ΠΟΥ ΡΟΥ ΧΟΥ ΨΟΥ ΖΟΥ ΔΟΥ ΞΟΥ ΜΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ που τα πάει περίφημα στην ΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙ κατηγορία που αγωνίζεται πλέον μια και έπεσε μερικές κατηγορίες από τότε που ο (ξ) την υποστηρίζει!!!! Βέβαια στην Ελλάδα δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο από Αρειανός!!!! Και μάλιστα την ημέρα που άρχισε να την υποστηρίζει η ομάδα (ξ)έχασε τα δελτία στην Θεσσαλονίκη και μετά έπεσε στην Β' !!!!!

Ο επόμενος είναι ο Κουβαδάριος για τον οποίο το μόνο που ξέρω και κατάλαβα είναι ότι είναι φιλοαμερικάνος και μισούσε θανάσιμα τον Τζον Λένον, τον Μαχάτμα Γκάντι και τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, και με βάσιμες πληροφορίες μάλλον αυτός τους καθάρισε όλους και πλήρωσε και τον δολοφόνο του Κένεντι του Φουκαρά!!! Μοναδική του αποτυχία ήταν η δολοφονία του Ρίγκαν, αν και ο τελευταίος από μόνος του ήταν μια αποτυχία!!!!

Τώρα Γατούλη τι να πω για σένα.... σε διαάζω τόσο καιρό και δεν έχω καταλάβει αν προσπαθείς να πλησιάσεις κανένα Μαρικάκι ή κανένα... Επαμεινονδα!!!!

Για τον Ντρεγκάρχοντα το μόνο που έχω καταλάβει είναι ότι είναι Κρυ(Φ)ομπάγιερν και όλο προσπαθεί να δουλέψει για το καλό της δίνοντας αποκλειστικά και μόνο για αυτή πληροφορίες τύπου «Ο Μπέϊκιν Πάουντερ έκλασε τα @@ του Κάαν ...» κλπ.

Για τον Φυσικάριο δεν έχω να πω τίποτα!!!!Τα λένε όλα οι μπάρες και ο Σκελετούδας!!!! Μα πως είναι δυνατόν να εμπιστεύεστε αυτό το άτομο όταν... ρισκάρει τα χρήματα του σε αποδόσεις πάνω του 1,05!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!!!!

Ο Εξοχικάρας πάντως πρέπει να έχει σπόνσορα το καπηλειό του Τζίμη στον άνω Βόλο που έχει και γ..ω τα τσιτσίραβλα ενώ το τσίπουρο του δεν ΠΑΙ ΖΕ ΤΑΙ!!! Πάντως θα ήθελα να τον ρωτήσω πως καταπίνει κάθε φορά τα κόκκαλα όταν τρώει την Μπογάνα!!!

Για το (Φ) το μόνο που έχω να πω είναι ΜΑΥΡΗΣΠΕΡΑ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΕ!!!!

Ο Χήνας μου αρέσει πολύ .... σαν γεύση ψητός!!!!!

Γιατο Εξωσάιντερ δεν πρόκειται να γράψω γιατί θίγεται πολύ εύκολα!!! Ρε κολλητέ εγώ τρώω τρεις χιλιάδες εξακόσια είκοσι οκτώ γαμωσταυρίδια την ημέρα και εσύ θίχτηκες για το «παραπληροφόρηση»;;;;

Ο υπερλογιστής μάλλον χρειάζεται ... debuging!!!!

O Dr. (από το δραχμές) Βαλιτσένκο μάλλον είναι ένα ψωμολυσάρικο άτομο που στην Ρωσία του Λάντα πουλούσε ανταλλακτικά από Σκόντα!!! Μην τον εμπιστεύεστε!!! Σκέφτεστε να σας δώσει νερό να πιείτε και να ξυπνήσετε .... NOTIS;;;; Και άντε καλά NOTIS ..... αν ξυπνήσετε όμως .... POTIS τότε τι παίζεται;;;;;;;; Μπράβο ρε απατεώνα που θες να κάνεις και συνδρομές!!!! Και δεν μασάω εγώ με Notis Choko!!!! Αυτό δεν έπιασε!!!! Αν όμως έδινες λίγο .... Oforiquaye choko ίσως κάτι να γινόταν!!!!!

Ο Κα-γκουρού έμεινε από .... μάρσιπα!!!!

Η Φιλιώ είναι Όλο-μουτς....


Και εγώ.... είμαι .... είμαι..... τι είμαι;;; Τι είναι ο άνθρωπος;;; Μην είναι τ`άστρα τ`ουρανού μην είναι το φεγγάρι;;; Μην είναι η Μπογάνα που εξαφάνισε ο Χολμς;;; Ή μηπως το σεντονάκι από το φάντασμα;;;; Μπαααα..... μάλλον θα είναι η χαίτη του ......(ξ)!!!!!

Άντ ZzzzZzZzzZzzz ε καληνύχτα ή καλημέρα!!!! Εγώ πάω για .... χρρρρρρ μελέτη!!!!!17 Οκτωβρίου 2001
Προηγούμενα