Γκουχ, γκουχ, γκουχ!!!

Τι γίνεται ρε γαμώτο εδώ μέσα; Ρημάδιασε ο τόπος. Σκόνη, αράχνες (και νυχτερίδες γλυκιά μουουουου), ποντικαράδες, ώρα είναι να πεταχτεί και κανένας... καλλικάντζαρος που ξέμεινε!!!

Τέσσερεις μήνες είναι που λείψαμε από αυτόν εδώ τον τόπο. Φυσικά και έχουμε δικαιολογία για την εξαφάνιση. Και ναί!!! Δεν είναι επειδή κάποιος από μας έμεινε... έγκυος!!! Αλλωστε αυτό θα έπαιρνε εννιά μήνες, όχι τέσσερεις (... μάλλον...)!!!

Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από το τέλος:

Ωπα, στο τέλος είμαστε, πάμε ανάποδα, απ' την αρχή!!!

Οπως θα ξέρετε, αυτό το σάιτ έχει σαν σήμα κατατεθέν τους κουβάδες. Αν δεν το ξέρετε, ανοίξτε και λίγο τα στραβά σας, ένα κάρο κουβάδες έχει ένα γύρο!!! Λοιπόν, πιστοί στη συνήθειά μας (αυτοσκοπό θα το ονόμαζα) παίζαμε τα παρολί μας, και αφού κουβαδιαζόμασταν ξεσπάγαμε στις σελίδες αυτού εδώ του Ιντερνετικού τόπου. Κατά το τέλος Οκτώβρη όμως συνέβει το μοιραίο...

Ναι, κυρίες(;) και κύριοι!!! Κι εσείς οι... ανάμεσα!!! Μάλιστα!!! Εγινε αυτό που φοβόμασταν!!! Συνομώτησαν οι μπουκ εναντίον μας!!!

Ο λόγος φυσικά ήταν προφανής: Το τεράστιο κύμα των οπαδών μας συμβιβάστηκε επιτέλους με τον κουβά, κι ακόμα κι εκείνες τις... αποφράδες μέρες που κέρδιζαν, δεν πήγαιναν ταμείο να εισπράξουν!!! Αυτό όμως δημιούργησε τεράστιο πρόβλημα στους μπουκ, οι οποίοι κλήθηκαν να αιτιολογήσουν στην εφορία ένα μεγάλο πλεόνασμα κερδών στα ταμεία τους, τα οποία όμως στα βιβλία τους δεν υπήρχαν!!!

Κι ενώ ήταν θέμα χρόνου να κλείσουμε επιτέλους τους απανταχού μπουκ της υφηλίου και να πραγματοποιήσουμε το όνειρο κάθε τζογαδόρου, συνέβει το ανεπανόρθωτο. Κλαψ, το θυμάμαι και με πιάνουν λυγμοί...

Τα λαμόγια οι μπουκ βρήκαν τη χρυσή λύση. Διέθεσαν τα τεράστια ποσά που υπήρχαν στα ταμεία τους για να στήσουν τα παιχνίδια, έτσι ώστε να πάνε ταμείο οι συντελεστές αυτού εδώ του σάιτ!!! Σαν επιδημία έπεσαν τα ταμεία...

Πρώτος την πάτησε ο Κα-Γκουρου του Δυ-Στοιχήματος. Καλά, αυτός έπαθε κι άλλη ζημιά. Νόμιζε ότι ήταν... Μάϊος, γιατί μόνο κάθε τότε κερδίζει με τη Βήτα Ιμαλαϊων. Είδαμε και πάθαμε μετά να τον πείσουμε ότι δεν χιονίζει τον Ιούνιο μέσα στην Αθήνα!!!

Κατόπιν έπεσε ο Φυσικάριος. Το πολύ καλά προστατευμένο παρολί του με τα 1.05 σε διπλές ευκαιρίες βγήκε, και ο κακομοίρης έμεινε κόκκαλο!!! Δηλαδή, μαζί με τον Σκελετούδα γίνανε... δύο!!!

Ακολούθησε ο Εξωσάιντερ, ο οποίος έπιασε παρολί με έξι τρίδιπλα στη Γάμα Ουαλλίας!!! Μέχρι εκεί έφτασε η χάρη των μπουκ, για να μας εξολοθρεύσουν!!!

Κι εκεί που οι υπόλοιποι αρχίσαμε να ψυλλιαζόμαστε κάτι και πήγαμε να φυλαχτούμε, ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ; ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΒΑ!!!!! Μάλιστα κύριοι, ήξεραν ότι εγώ κι ο Κουβαδάριος θα πέφταμε εκεί για να αντλήσουμε τους κουβάδες μας, και το ξεκίνησαν οι άτιμοι!!! Ενώ πριν από δυο χρόνια που δεν υπήρχε αυτό το σάιτ, δεν το είχαν ξεκινήσει!!! Τέτοια είναι κύριοι η δύναμη των μπουκ!!!

Τέλος πάντων, για να μην τα πολυλογούμε, κι οι άλλοι σιγά σιγά έπεσαν θύματα της επιτυχίας: Ο Βράζει Γιάννους έβγαλε μαλλιά (του έδωσαν λάθος φάρμακο), του Υπερλογιστή του περάσανε Service packs, χιόνισαν επίτηδες μέχρι και στην Αθήνα για να έχει ο Χήνας νερό και να βγάζει σωστά πικς, βρήκαν τις πυραμίδες στον Ντρεγκάρχοντα, έβαλαν την Μπαστιά σε τροχιά Τσάμπιονς Ληγκ για τη Φιλιώ, συνομώτησαν ώστε να βγουν όλα τα πικς που είχε δώσει πριν τα ματς ο Εξοχικάρας, μέχρι και στον Μπακούριν βρήκαν γκόμενα, έστω και πληρωμένη!!! Χαμπάρι δεν πήρε η Παρθενόπη!!!

Προτελευταίο κανόνισαν τον Δρ. Βαλιτσένκο. Εκεί η εκδίκηση ήταν λίγο σκληρή!!! Ανοιξαν κοντά στο σπίτι του ένα Ουζοποτείον!!! Αν είναι δυνατόν, είδε ο πεινάλας μεζέδες, και λιγδώθηκε τ' αντεράκι του!!! Από τότε έχουμε να ακούσουμε νέα του!!!

Το χειρότερο πάντως, το φύλαξαν για το τέλος, και για τον (Φ). Εστησαν όλα τα κανάλια, να βάζουν... άχαστα, για να τα πιάνει, και να σταματήσει να γράφει εδώ!!! Μέχρι και το Σταρ, κι ο Αντέννα έβαλαν άχαστα για να πηγαίνει συνέχεια ταμείο!!! Εκδίκηση χειρίστου είδους σας λέω!!!

Αλλά, παρ' όλ' αυτά, αυτό που κατάφεραν, δεν ήταν παρά μια προσωρινή νίκη. Είδαμε (;;;) και πάθαμε βέβαια, αλλά όντας ακούραστοι και πιστοί στις μεθόδους του κουβά, χρησιμοποιήσαμε και χρησιμοποιούμε άλλες μεθόδους με αποτέλεσμα να είμαστε γερά και πάλι στο πλην!!! Ορισμένες βέβαια, τις παίρνουν χαμπάρι, όπως τότε που παίζαμε τριπλές για να χάσουμε σίγουρα, και αναβάλλανε τα ματς τα λαμόγια!!! Θα θυμάστε, εκεί κοντά στα Χριστούγεννα!!!

Τις υπόλοιπες μεθόδους που χρησιμοποιούμε για τον κουβά, δεν θα τις αποκαλύψουμε. Είναι... επαγγελματικό μας μυστικό!!! Σταματάμε δε για λίγο καιρό και τον Κουβαδούχο, ο οποίος ήταν ένα τεράστιο πλήγμα στους μπουκ. Ο στόχος του κουβά είχε γίνει πλέον εθισμός, και όλοι χτυπιόνταν, το ποιός θα πρωτοκουβαδιαστεί!!!

Δημιουργήσαμε επίσης μια γιάφκα, η οποία μετεξελίχθηκε σε καφενέ, και ο οποίος κάνει επίσημη πρεμιέρα σήμερα!!! Εκεί θα βρείτε από χαστά, μέχρι... χαστά!!! Ας κοπιάσουν και οι κύριοι μπουκ αν θέλουν, χιχιχι (σαρδόνιο)!!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ (άσχετο)!!!

Ας ψάλλουμε λοιπόν όλοι μαζί τον ύμνο της Ανάστασης της Τρομπέτας:

Τρομπέτα Ανέστη εκ νεκρών
Σεντόνων φαντασμάτων πατήσασα
Κια τοις εν τη χρήμασι
Κουβά χαρίσασα

Πάω για φασίνα, την... (ξ)ανθημέρα μου έ(ξ)ω!!!
9 Φεβρουαρίου 2002
Προηγούμενα