Καλημέρα σας από τη λιμνούλα μου.

Επίτέλους ξεφορτώθηκα εκείνο το άχρηστο ξαδερφάκι, και το έστειλα να ζήσει σε νέα λιμνούλα. Βέβαια, εκείνη είναι μαύρη από το πετρέλαιο, αλλά και το παπ... (ούτε να το πω δεν μπορώ) μαύρο έχει γίνει από τις ντουφεκιές, χεχε!

Σήμερα βέβαια, δεν είναι για μεγάλο στοίχημα, οπότε θα ακολουθήσουμε την κλασσική τακτική Πάμπερς! Εεεε, συγγνώμη, μπερδεύτηκα, αλλά αυτήν τη φοβερή εμπειρία που με είχαν κλείσει στο κουτί περνώντας με για άλλη χήνα, δεν μπορώ ακόμη να το ξεπεράσω.

Θα ακολουθήσουμε λοιπόν την τακτική χαρτομάντηλου, λίγα πούπουλα δηλαδή, σε μεγάλες αποδόσεις:

Ξεκινάμε με την Ανω Λιθαριά, η οποία δίνεται στο 2.10 και έχει καλές πιθανότητες. Κι αυτό γιατί λόγω αέρος, η Ανω Λιθαριά θα έχει το πλεονέκτημα!

Συνεχίζουμε με το διπλό του Υφαλιακού, το οποίο μου αρέσει πολύ στο 1.90. Κανονικά θα έπρεπε να ήταν πολύ χαμηλότερο, τέτοια τιμή έχει συνήθως ο Σκοπελιακός.

Γενικά, οι μεγάλες ομάδες, δεν πιστεύω ότι θα έχουν πρόβλημα, γι' αυτό και το 1.60 του Βουβαλιακού μου φαίνεται πολύ καλό, και θα το ζητήσω σίγουρα.

Καλοβλέπω και το Χηνάρι μεταξύ των Ασπρων ριγών Ζέβρας και Μαύρων ριγών Ζέβρας. Θα δούμε όμως, γιατί αυτό είναι δύσκολο.

Τέλος ο Μποφωριακός στο 1.40 έχει πολύ καλές πιθανότητες να μας πάρει και να μας σηκώσει! Εμένα στην κυριολεξία, κι εσάς οικονομικώς, χεχεχε!

Τα λέμε αύριο, εκτός αν ο Μποφωριακός κάνει καλά τη δουλειά του, οπότε δεν θα βρούμε το δρόμο του γυρισμού!

Καλή μέρα με υγεία και καλή τύχη.
20 Σεπτεμβρίου 2001
Προηγούμενα